Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng voor de crumble de bloem, boter en kaas door elkaar tot er een kruimelig mengsel. Hak de kruiden fijn en meng erdoor. Verdeel het kruim over een bakplaat met bakpapier en bak in 15 minuten goudbruin in een oven van 180°C. Laat afkoelen.
Borstel intussen de schorseneren schoon, schil ze, spoel ze en snijd een stukje van de onder- en bovenkant. Verhit de beurre noisette en bak hierin de schorseneren rondom 2 minuten. Voeg de bouillon toe en laat met het deksel op de pan in 15 minuten gaar worden.
Haal het deksel van de pan en laat het vocht verdampen. Leg de ham een halve minuut op de schorseneren zodat de plakken warm worden. Breng de schorseneren op smaak met peper en zout en serveer met de crumble en de ham.