Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak van de geraspte Parmezaanse kaas in de magnetron dunne koekjes op bakpapier. Wanneer de kaas krokant is, laat je ze afkoelen en kun je ze als krokantje gebruiken.
Snijd de champignons in dunne plakjes en steek deze uit met een klein stekertje.
Bak het broodje af in de oven en frituur de kroket.
Snijd het broodje van bovenaf open en vul deze met de kroket.
Maak het broodje op door de champignonplakjes met truffelmayonaise op het broodje te plakken.
Garneer met de enoki champignons, mustard cress en stukjes krokante shiitake.
Bestuif het broodje met wat cepespoeder.
Tip
Varieer met een klein broodje/toast en bitterbal om hetzelfde gerecht te serveren als hapje
Een extra luxe variant met versgeschaafde truffel en goudpoeder