• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Kalfskroket met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en shiitake

Gang
Bijgerecht Hapje Lunchgerecht Tussengerecht
Aantal Personen
4 personen

Bereidingswijze

  1. Maak van de geraspte Parmezaanse kaas in de magnetron dunne koekjes op bakpapier. Wanneer de kaas krokant is, laat je ze afkoelen en kun je ze als krokantje gebruiken.
  2. Snijd de champignons in dunne plakjes en steek deze uit met een klein stekertje.
  3. Bak het broodje af in de oven en frituur de kroket.
  4. Snijd het broodje van bovenaf open en vul deze met de kroket.
  5. Maak het broodje op door de champignonplakjes met truffelmayonaise op het broodje te plakken.
  6. Garneer met de enoki champignons, mustard cress en stukjes krokante shiitake.
  7. Bestuif het broodje met wat cepespoeder.

Tip

  • Varieer met een klein broodje/toast en bitterbal om hetzelfde gerecht te serveren als hapje
  • Een extra luxe variant met versgeschaafde truffel en goudpoeder

Ingrediënten

  • 4 kalfskroketten
  • 4 broodjes
  • O’life truffelmayonaise
  • 70 g Parmezaanse kaas geraspt
  • 1 pakje enoki paddenstoelen
  • 30 g champignons
  • 1 bakje mustard cress
  • cepespoeder
  • krokante shiitake

Publicatie datum: 15 oktober 2020