Niet de smakelijke variëteit die je in onze vestigingen vindt, maar zeker belangrijk - we gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden wanneer je bij ons winkelt. Als je onze website bezoekt ga je akkoord met al onze cookies en de bijbehorende verwerking van je persoonsgegevens. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Privacybeleid
en
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteit van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld. Zo wordt je herkend tijdens het browsen op de website, Kun je afrekenen en blijft de website veilig.
Hiermee verbeteren we de functionaliteit van de website door het gebruik ervan te meten. Schakel je deze in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Zo krijg je relevante advertenties en andere content op basis van jouw interesses en kun je informatie delen via social media.
Zo kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen. Relevante advertenties en andere content op basis van jouw interesses kunnen zo worden afgestemd.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking al dente in gezouten water, giet af en laat goed uitlekken.
Verwarm ondertussen de kookroom met de fijngesneden oregano en kruid met zout en peper. Laat lekker inkoken.
Schaaf de truffel en houd de mooiste plakjes apart. Snijd de rest fijn en voeg toe aan de kookroom.
Voeg de pasta toe aan de gereduceerde kookroom en rasp er de Parmezaanse kaas overheen. Meng goed door, zodat de kaas gaat smelten. Breng eventueel op smaak met zout en peper.
Leg de plakjes foie royale onder in een pannetje of gebruik de Cheese Baker. Schep er de hete pasta overheen en garneer met de plakjes truffel.
Eventueel kun je de mac & cheese nog even gratineren in de hete oven.
Tip Laat je de foie royale achterwege, dan heb je een vegetarisch bijgerecht.