Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de boter met de olie en bak hierin de specerijen circa 10 minuten op middelhoge stand Voeg de sinaasappel toe, bak nog 1 minuut en laat afkoelen. Zeef dit mengsel (gooi de specerijen en sinaasappel weg).
Verhit de specerijenboter in een mosselpan of hoge pan met deksel. Bak hierin de ui met de laurier 5 minuten. Voeg de mosselen toe en laat op hoge stand in circa 5 minuten open gaan. Schud af en toe.
Verdeel de mosselen over kommen en spray er met het spuitflesje vlak voor het serveren wat alcoholvrije gin over.