Niet de smakelijke variëteit die je in onze vestigingen vindt, maar zeker belangrijk - we gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden wanneer je bij ons winkelt. Als je onze website bezoekt ga je akkoord met al onze cookies en de bijbehorende verwerking van je persoonsgegevens. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Privacybeleid
en
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteit van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld. Zo wordt je herkend tijdens het browsen op de website, Kun je afrekenen en blijft de website veilig.
Hiermee verbeteren we de functionaliteit van de website door het gebruik ervan te meten. Schakel je deze in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Zo krijg je relevante advertenties en andere content op basis van jouw interesses en kun je informatie delen via social media.
Zo kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen. Relevante advertenties en andere content op basis van jouw interesses kunnen zo worden afgestemd.
Meng het pompoensap met de siroop en proef of het voldoende zoet en gekruid is. Voeg anders nog een beetje extra siroop toe.
Meng de speculaaskruiden met de basterdsuiker.
Smeer de bovenste rand van mooie champagneglazen lichtjes in met een beetje siroop en bestrooi met de gekruide suiker, zodat een mooi suikerrandje ontstaat.
Verdeel de pompoensiroop over de 4 glazen.
Schenk er langzaam de prosecco over en top het glas met de geklopte slagroom.
Garneer met een half kaneelstokje. Serveer onmiddellijk.
Tip
Het pompoensap maak je eenvoudig in een sapcentrifuge.
In plaats van deze Monin siroop kun je volop varieren met andere smaken, zoas Gingerbread siroop.