Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng het pompoensap met de siroop en proef of het voldoende zoet en gekruid is. Voeg anders nog een beetje extra siroop toe.
Meng de speculaaskruiden met de basterdsuiker.
Smeer de bovenste rand van mooie champagneglazen lichtjes in met een beetje siroop en bestrooi met de gekruide suiker, zodat een mooi suikerrandje ontstaat.
Verdeel de pompoensiroop over de 4 glazen.
Schenk er langzaam de prosecco over en top het glas met de geklopte slagroom.
Garneer met een half kaneelstokje. Serveer onmiddellijk.
Tip
Het pompoensap maak je eenvoudig in een sapcentrifuge.
In plaats van deze Monin siroop kun je volop varieren met andere smaken, zoas Gingerbread siroop.