Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Leg 2 laagjes plasticfolie over elkaar en schep daar de frambozensorbet op.
Rol met behulp van de folie tot een strakke rol en plaats in de vriezer.
Week de gelatine in koud water. Maak de aardbeien schoon en snijd in vieren. Snijd de bramen doormidden.
Verwarm een scheutje aardbeiensiroop tot aan het kookpunt, neem van het vuur en los er de uitgeknepen gelatine in op. Laat afkoelen tot het begint te hangen.
Meng er de crème fraîche en geklopte room met het zachte fruit doorheen.
Leg de kapselplak op 3 lagen plasticfolie, besprenkel het kapsel met de aardbeiensiroop en smeer in met de massa. Bewaar de crème die over is om de rol mee te garneren.
Haal de sorbet uit het plastic en leg in het midden.
Rol het geheel met behulp van de folie strak op en plaats 2 uur in de vriezer.
Neem uit de folie en plaats op een schaal. Garneer met dopjes van de crème, vers fruit, eetbare bloemetjes en bladgoud.
Serveer onmiddellijk.
Ingrediënten
1 rechthoekige kapselplak
4 bollen frambozensorbet
300 g gemengd zacht fruit (aardbeien, frambozen, bramen, blauwe bessen)