Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maal de pistache fijn met de suiker. Voeg de boter en het ei toe en draai alles tot een frangipane-achtig deeg.
Steek rondjes van circa 12 cm uit het deeg. Bestrijk ze met de ‘frangipane’ en leg ze op bakpapier. Leg er een rondje van frambozen op. Bak ze in circa 10 minuten knapperig en goudbruin in een oven van 200°C. Laat afkoelen, bestuif met poedersuiker en leg ze op bordjes.
Meng de aardbei met de munt en de olie. Schep wat in het midden van het taartje en eromheen. Schep er een bolletje ijs op en bestrooi met pistache.