Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Rol de lamshaasjes door de shoarmakruiden en bestrooi met peper en zout. Leg ze een half uurtje weg. Kook intussen de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen.
Rasp de zoete aardappels met de mandoline. Rasp de kaas. Meng de aardappel met de kaas, het ei en de bloem. Voeg wat peper en zout toe. Laat een kwartier staan.
Verhit een klein beetje olijfolie in een anti-aanbakpan. Schep wat hoopjes van het aardappelmengsel in de pan, druk plat en maak er grote rösti van. Bak op middelhoge stand in circa 10 minuten aan beide zijden gaar en goudbruin. Herhaal tot je 4 of 8 reuzenrösti’s hebt.
Verhit 1 eetlepel olijfolie en bak hierin de lamshaasjes op hoge stand in 3 minuten rondom bruin. Draai de warmtebron laag en laat de haasjes iets doorwarmen zonder dat ze gaar worden.
Meng de sla en besprenkel met de arganolie en azijn. Meng de yoghurt met de knoflook en koriander.
Serveer de rösti met de gemengde sla er half op. Snijd de lamshaas in stukjes en verdeel erover. Serveer met de knoflookyoghurt en garneer met nog wat Borage Cress.