Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Plisseer de tomaten, haal de zaadlijsten eruit en snijd het vruchtvlees in brunoise. Bak de shiitake en breng op smaak met peper en zout. Laat de kappertjes uitlekken en frituur ze in een laagje zonnebloemolie van 220°C totdat ze uitgebruist zijn.
Verhit een beetje olie en myoteer hierin de vadouvan. Meng de vadouvan daarna met de mayonaise en breng op smaak met peper en zout.
Meng alle ingrediënten voor de saus en pureer met een staafmixer mooi glad.
Maak de gesneden tomaat op smaak met de saus, peper en zout en dresseer dit met behulp van de serveerring. Serveer de shiitake, de kappertjes en de mayonaise erbij.