Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Rooster de citroenen op de snijkant ongeveer 2 minuten in een koekenpan zodat de snijkant bruin wordt. Voeg het korianderzaad toe en rooster nog 30 seconden. Schep het zaad in een kom en pers de citroenen erboven uit. Laat 10 minuten afkoelen. Zeef het mengsel in een shaker.
Voeg de gin, 1 takje gekneusde citroenmelisse en een paar ijsblokjes toe en schud 30 seconden. Zeef uit in de glazen, voeg aan ieder glas een nieuw ijsblokje toe en vul naar eigen inzicht aan met gelijke delen bier en tonic.
Tip
Maak deze cocktail alcoholvrij door alcoholvrij bier te gebruiken en te experimenteren met alcoholvrije gin. Die zijn er al in veel verschillende stijlen. Voor meer aroma kun je ook limoen gebruiken.