• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Ciabatta met Noord-Afrikaanse topping

Ciabatta met kipshoarma, geroosterde paprika, kebabpepers en geitenkaas.

Bijgerecht Lunchgerecht 4 stuks

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Snijd de ciabatta’s aan de bovenkant kruislings in en besprenkel met olijfolie. Bestrooi met de specerijen.
  3. Snijd de gegrilde paprika in stukjes en verdeel samen met de kipshoarma over de ciabatta’s. Druk het enigszins in de insneden. Snijd de kebabpepers in stukjes en verdeel over het brood.
  4. Bestrooi met de geraspte geitenkaas en bak in ongeveer 15 minuten af in de voorverwarmde oven.

Wijntip

Cabel Gris rosé (503045)

Ingrediënten

  • 4 ontdooide ciabatta’s
  • 4 el olijfolie
  • 2 tl ras el hanout
  • 200 g kipshoarma
  • 4 gegrilde paprika’s
  • 4 kebabpepers (uitgelekt)
  • 100 g geraspte geitenkaas