• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Gazpacho van rode biet

Gazpacho van rode biet met knapperige groente.

Voorgerecht Tussengerecht 4 personen Lunchgerecht Hapje

Bereidingswijze

  1. Zorg ervoor dat de gazpacho ijskoud is.
  2. Schil de gele en de chioggiabiet en snijd in mooie blokjes. Blancheer kort in gezouten water en koel terug.
  3. Snijd de appel en de komkommer eveneens in mooie blokjes.
  4. Kruid de plantaardige room met versgemalen peper en zout.
  5. Schenk de gazpacho in diepe borden en leg er speels de blokjes groente op. Garneer met topjes ghoa cress.
  6. Lepel er de room langs en druppel er nog een beetje olijfolie bij.

Wijntip

Michel Girault Sancerre (058090)

Ingrediënten

  • 6 dl gazpacho van rode biet
  • 4 flinke el plantaardige room
  • ¼ gele biet
  • ¼ chioggiabiet
  • ¼ komkommer
  • ½ grannysmithappel
  • enkele topjes ghoa cress
  • 2 el goede olijfolie
  • versgemalen peper
  • zout