• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Grilled wrap

Gegrilde worteltortilla, gevuld met een salade van voorjaarsgroente en bospeen, geserveerd met een sesam-sojadressing.

4 personen Lunchgerecht

Bereidingswijze

  1. Dop de tuinbonen en de doperwten. Maak de snijbonen schoon en snijd in lange reepjes. Maak de groene boontjes schoon.
  2. Blancheer de groente afzonderlijk van elkaar en spoel koud. Kook een beetje tuinbonen en wat doperwten iets langer door, zodat deze goed gaar zijn.
  3. Pureer de extra gare peulvruchten in de keukenmachine met een klein scheutje olijfolie en wat limoensap. Kruid met zout en peper.
  4. Meng de peulvruchten met de sous-vide gegaarde bospeen en maak lekker aan met de dressing, peterselie, wat limoensap en -rasp. Kruid met zout en peper.
  5. Smeer de worteltortilla’s in met de puree van peulvruchten, verdeel er de aangemaakte groente over en vouw mooi dicht.
  6. Rooster de wraps in een contactgrill, in een grillpan of zelfs op de barbecue tot het mooi krokant begint te worden en de groente lauwwarm zijn.
  7. Snijd open en serveer met een partje limoen en eventueel nog wat extra dressing.

Wijntip

Canard-Dûchene Champagne (067780)

Ingrediënten

  • 4 worteltortilla’s (No Fairytales)
  • 400 g doperwten
  • 400 g tuinbonen
  • 100 g snijbonen
  • 100 g groene boontjes
  • 400 g sous-vide gegaarde bospeen
  • sap en rasp van 1 limoen
  • 2 el fijngesneden peterselie
  • 4 el sesam-sojadressing
  • scheutje olijfolie
  • versgemalen peper
  • zout