• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Krokante, gevulde camembert

In panko gebakken camembert, gevuld met vijgenchutney.

8 stuks Hapje

Bereidingswijze

  1. Verwarm de friteuse voor op 170 °C.
  2. Snijd de camembert in 8 puntjes en snijd in de lengte doormidden. Haal de twee helften los van elkaar en maak met je vinger in het midden een kuiltje. Lepel in ieder kuiltje een beetje vijgenchutney. Druk de 2 helften terug op elkaar.
  3. Haal de puntjes camembert door de tarwebloem en vervolgens door het losgeklopte ei. Schud het overtollige ei eraf en haal nu door de panko. Zorg dat alle kanten goed bedekt zijn. Herhaal de bloem, het ei en de panko nogmaals.
  4. Frituur de gepaneerde camembert goudbruin en krokant in de friteuse. Laat uitlekken op keukenpapier en serveer meteen.

Biertip

Benediktiner Weissbier (050665)

Ingrediënten

  • 1 camembert
  • 8 tl vijgenchutney
  • 2 el tarwebloem
  • 2 losgeklopte eieren
  • 150 g panko