• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Paté en paddenstoelen

Volkorenbrood belegd met paté, gebakken paddenstoelen en vijgenchutney

4 personen Lunchgerecht Hapje

Bereidingswijze

  1. Maak de paddenstoelen schoon en snijd of scheur fijn.
  2. Bak de paddenstoelen goudbruin in een klontje roomboter en kruid met zout en peper.
  3. Steek eventueel de plakjes  paté uit in kleinere ronde plakjes of houd ze even groot als ze zijn.
  4. Verdeel de veldsla over de sneden brood, leg er de plakjes  paté op en verdeel er de gebakken paddenstoelen over.
  5. Lepel er een beetje vijgenchutney op en kruid tenslotte met versgemalen peper.

Ingrediënten

  • 4 dikke sneden volkorenbrood
  • 8 plakjes paté selectie
  • 200 g paddenstoelenmix
  • handje veldsla
  • 4 el vijgenchutney
  • klontje roomboter
  • versgemalen peper
  • zout