• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Pita met kruidige topping

Pitabrood overbakken met pittige tomatensaus, fetakaas, olijven, salie en oregano.

Bijgerecht 4 personen Lunchgerecht Hapje

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 195 °C.
  2. Smeer de pitabroden in met de tomatensaus en verdeel er de olijven over.
  3. Ris er de oregano over en leg er 2 blaadjes salie op.
  4. Verkruimel de fetakaas over de broden en bak in ongeveer 8 minuten af in de voorverwarmde oven.

Wijntip

Cabel Gris rosé (503045)

Ingrediënten

  • 4 ovalen pitabroodjes
  • 8 el pittige tomatensaus
  • 4 el taggia-olijven
  • 8 blaadjes salie
  • 4 takjes oregano
  • 1 fetakaas