Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de kipdijfilet in stukjes en marineer met de helft van de miso gedurende ongeveer 2 uur.
Snijd 4 mooie bladeren van de paksoi en houd apart. Snijd de rest in dunne reepjes.
Snijd de mango in julienne en houd apart.
Rooster de gemarineerde kipdijfilet in een beetje olie tot deze mooi goudbruin is gebakken, neem uit de pan en snijd heel fijn.
Rooster in de pan waarin zojuist de kip is gebakken de reepjes paksoi met een lepel miso. Kruid eventueel met zout en peper. Meng met de mango en gesneden kipdijfilet.
Week de rijstvellen in water tot ze zacht zijn. Haal uit het water en dep goed droog.
Leg de rijstvellen naast elkaar op de werkbank en leg er de achtergehouden bladeren paksoi op. Smeer in met een beetje miso.
Verdeel er de groente over en bestrooi met de cashewnoten. Rol strak op en snijd voor het serveren schuin doormidden.