• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Zucchinowrap

Wrap van gele en groene courgette op Aziatische wijze.

4 personen Lunchgerecht Hapje

Bereidingswijze

  1. Schaaf niet te dunne linten van de gele en de groene courgette en snijd de rest van de courgette, behalve de zachte kern, in lange julienne.
  2. Snijd de onderkant van de groene asperges en snijd in de lengte in vieren.
  3. Kruid de courgettelinten met zonnebloemolie, peper en zout en gril op de barbecue of in een grillpan tot er een mooi ruitpatroon is ontstaan.
  4. Rooster in een druppeltje olie de groene asperges en voeg de rode peper en een beetje ponzusaus toe. Voeg de pinda’s en de julienne van courgette toe en rooster nog kort. Kruid met de koriander, zout en peper.
  5. Leg om en om linten gele en groene courgette op een snijplank en leg er strak de geroosterde groente op. Rol strak op en besprenkel met een beetje ponzusaus.

Wijntip

Canard-Dûchene Champagne (067780)

Ingrediënten

  • 1 gele courgette
  • 1 groene courgette
  • 8 groene asperges
  • 2 el gehakte pinda’s
  •  2 el ponzusaus
  • ¼ fijngesneden rode peper
  • 1 el gehakte koriander
  • scheutje zonnebloemolie
  • versgemalen peper
  • zout