Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Bereid de barbecue voor met een directe zone van ongeveer 170 graden.
Pof de zoete uien ongeveer 35 minuten op de barbecue, zodat ze mooi zacht worden.
Pel voor de chimichurri de gepofte zoete uien en doe ze samen met de grof gehakte verse kruiden, een flinke scheut olijfolie, de peper en de gekonfijte citroen in de keukenmachine.
Draai tot een grof mengsel en verfris met het limoensap, de -rasp en de azijn. Kruid eventueel met zout en peper.
Bestrooi de secreto met de rub en wrijf de kruiden goed in het vlees.
Rijg het vlees aan een churrasco zwaard.
Leg op het rooster van de barbecue en laat in ongeveer 15-20 minuten roosteren. Het vlees dient net gaar te zijn.
Draai tussendoor telkens om, zodat het niet verbrand.
Snijd het vlees aan tafel met een scherp mes van het zwaard af en serveer met de afgekoelde chimmichurri.