Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de barbecue zo voor dat er een directe en een indirecte zone is, waarbij de directe zone ongeveer 185 graden mag zijn en de indirecte zone 140-150 graden.
Ris alle kruiden en kneus de peperbessen. Voeg toe aan de gerookte olijfolie en kruid stevig met versgemalen peper en fleur de sel.
Smeer het vlees aan beide kanten lichtjes in met de kruidenolie en kruid nog na met versgemalen peper en zout. Laat zo’n 10 minuten intrekken.
Grill de entrecotes direct boven de gloeiende kooltjes tot het mooi geroosterd is, draai om en grill ook de andere kant.
Leg op de indirecte zone, smeer opnieuw in met de kruidenolie en steek er een kernthermometer in. Laat indirect doorgaren tot een kerntemperatuur van 47 graden.
Neem van de barbecue en laat 5-10 minuten rusten onder aluminiumfolie.
Snijd in mooie tranches en besprenkel nog lichtjes met de olie voor het serveren.