• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

American Style Loaded Nachos Luxe

Gang
Hapje Bijgerecht Hoofdgerecht
Aantal Personen
6

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden met de grillstand aan.
  2. Verdeel de tortillachips over een mooie schaal.
  3. Snijd de hotdogs in mooie plakken en rooster deze kort in een anti-aanbakpan tot ze licht beginnen te kleuren.
  4. Snijd de uitgelekte paprika in reepjes. Snijd de bosui in ringetjes. Maak de rode ui schoon en snijd in dunne ringen. Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  5. Verdeel de hotdogplakjes, de gesneden paprika, de rode ui, de tomatenblokjes en de pulled pork over de tortillachips en bestrooi met de kaasmix.
  6. Plaats in de voorverwarmde oven en laat in ongeveer 10 minuten mooi gratineren.
  7. Neem uit de oven en lepel er de Hot Salsa en de zure room op. Warm de Doritos Nacho Cheese saus kort op in de magnetron of in een steelpannetje en trek mooie strepen over de tortillachips.
  8. Bestrooi met de ringetjes bosui en serveer er eventueel nog een tipje barbecuesaus bij.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 175-225 gram Doritos® Dippas Naturel 455g
  • 2 st. voorgegaarde hotdog
  • 100 gram Pulled Pork
  • 1 stengel bosui
  • 2 tomaten
  • ¼ rode ui
  • 1 plak geroosterde paprika
  • 1 el zure room
  • 75 gram Mexicaanse kaasmix
  • 30 gram Doritos® Nacho Cheese saus
  • 30 gram Doritos® Hot Salsa saus

Publicatie datum: 01 juli 2022