• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

American Style Loaded Nachos Luxe

Bijgerecht 4-10 personen Hoofdgerecht Hapje

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden met de grillstand aan.
  2. Verdeel de tortillachips over een mooie schaal.
  3. Snijd de hotdogs in mooie plakken en rooster deze kort in een anti-aanbakpan tot ze licht beginnen te kleuren.
  4. Snijd de uitgelekte paprika in reepjes. Snijd de bosui in ringetjes. Maak de rode ui schoon en snijd in dunne ringen. Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  5. Verdeel de hotdogplakjes, de gesneden paprika, de rode ui, de tomatenblokjes en de pulled pork over de tortillachips en bestrooi met de kaasmix.
  6. Plaats in de voorverwarmde oven en  laat in ongeveer 10 minuten mooi gratineren.
  7. Neem uit de oven en lepel er de Hot Salsa en de zure room op. Warm de  Doritos Nacho Cheese saus kort op in de magnetron of in een steelpannetje en trek mooie strepen over de tortillachips.
  8. Bestrooi met de ringetjes bosui en serveer er eventueel nog een tipje barbecuesaus bij.

Ingrediënten

  • 175-225 gram Doritos® Dippas Naturel 455g
  • 2 st. voorgegaarde hotdog
  • 100 gram Pulled Pork
  • 1 stengel bosui
  • 2 tomaten
  • ¼ rode ui
  • 1 plak geroosterde paprika
  • 1 el zure room
  • 75 gram Mexicaanse kaasmix
  • 30 gram Doritos® Nacho Cheese saus
  • 30 gram Doritos® Hot Salsa saus
Dippas naturel chips
Doritos Tortillachips

Dippas naturel chips

Zak 455 gram
Bosui
Smeding

Bosui

Bundel 125 gram
Pomodori tomaten
Bak 500 gram
Rode uien
Zak 1 kilo
Paprika rood, geroosterd
Pot 465 gram
Zure room
Beker 12,5 cl
Mexicaanse mix geraspt
Zak 500 gram
Nacho cheese
Tube 2,15 kilo
Dips salsa hot
Tube 2,15 kilo