Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kook de aardappelen in 25 minuten in de schil gaar. Giet af en laat iets afkoelen. Pel de schil eraf en laat verder afkoelen.
Verhit 1 eetlepel olie en bak hierin de bosui, knoflook, gember, groene peper, garam masala en komijn 2 minuten. Voeg zout naar smaak toe.
Rasp de aardappel grof en meng het uimengsel erdoor. Voeg broodkruim, munt en koriander toe en meng alles door elkaar tot een deeg.
Maak er 12-16 gelijke porties van en vorm die tot een koekje. Verhit de rest van de olie en bak hierin de aardappelkoekjes 6 minuten. Keer halverwege. Serveer met een yoghurtkorianderdip.
Yoghurtkorianderdip
Meng 1 deel korianderchutney (van 1 bosje koriander, een flinke snuf zout, 1 tomaat, 1 bosui, 1 teentje knoflook en 1 el azijn) met 2 delen yoghurt. Breng op smaak met zout.