Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Leg 3 bieten op een vel aluminiumfolie. Leg er 1 teentje knoflook en 2 uitjes bij. Bestrooi met een komijn, chipotle en zout naar smaak. Besprenkel met ½ eetlepel olijfolie. Maak op deze manier 4 pakketjes. Vouw het aluminiumfolie dicht en pof de pakketjes 20 minuten op een hete, gesloten barbecue of in een oven van 200°C. Vouw het folie open en rooster nog 10 minuten in de barbecue of oven. Laat iets afkoelen.
Prak intussen de avocado met de overige uitjes, crème fraîche en limoenrasp en -sap. Breng op smaak met gerookt zout.
Snijd de bieten en uien in de lengte door Serveer met de avocadocrème.