Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Fruit de trassi, gember, sereh, knoflook, sjalot, ui en 1 fijngesneden groene peper aan op middelhoge stand.
Voeg de garnalen toe en bak aan.
Voeg de sambal, suiker, ketjap, oestersaus en water toe en meng alles goed door elkaar. Voeg als laatste de kokosmelk toe en laat inkoken tot gewenste dikte.
Frituur de gember circa 2 minuten in zonnebloemolie van 160°C.
Verwijder de sereh, garneer de curry met de gefrituurde gember en de sjalot en de overige groene peper in julienne gesneden. Serveer met witte rijst.