• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Hapjes bij Westmalle Tripel

Oriëntaalse empanadas met pulled chicken en spicy saus & Gefrituurde vegetarische hapjes met smokey hot cocktailsaus

Gang
Hapje Amuse
Aantal personen
4 personen

Bereidingswijze | hapje 1 | Oriëntaalse empanadas met pulled chicken en spicy saus

  1. Verwarm de friteuse voor op 175 °C.
  2. Frituur de bevroren empanadas 3-4 minuten in de hete olie en laat uitlekken op keukenpapier.
  3. Dresseer de empanadas in een mooie schaal. Snijd de koriander fijn en bestrooi er de empanadas mee.
  4. Schenk de saus in een tipje en serveer bij de empanadas.

Bereidingwijze | hapje 2 | Vegetarische hapjes met cocktailsaus

  1. Verwarm de friteuse voor op 170 °C.
  2. Frituur de hapjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Laat uitlekken op keukenpapier en serveer in een schaaltje met een tipje van de cocktailsaus.

Producten uit dit recept

Tripel
Westmalle

Tripel

8 flesjes x 33 cl
Vega mix ca32st
Doos 960 gram
Smokey Hot Cocktail
Remia Burger & Grill

Smokey Hot Cocktail

Tube 80 cl
Koriander
Vitalicious

Koriander

Zakje 70 gram

Ingrediënten | hapje 1 | Oriëntaalse empanadas met pulled chicken en spicy saus

  • 12 empanadas pulled chicken
  • 4 takjes verse koriander
  • 2 flinke el garlic-srirachamayonaise

Ingrediënten | hapje 2 | Vegetarische hapjes met cocktailsaus

  • 12-16 vegetarische frituurhapjes
  • 4 el smokey hot cocktailsaus