Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Wildzwijnrack, zoete aardappel puree met gele wortel, verse doperwtjes, appel gebakken met boerenjongens en groente chips.
Gang
Hoofdgerecht
Gebakken wildzwijnrack
Meng de mosterd en de bruine basterdsuiker, verdeel dit over de wildzwijn rack, laat dit even een uurtje in trekken.
Bak daarna de rack heel zachtjes aan in een pan met boter en olie.
Gaar de wildzwijn met het bakvocht in een voorverwarmde oven op 180 graden. Voor medium-rare 10-15 minuten.
Maak een mooie zachte puree van de zoete aardappel, gelewortel, bpter en de melk. breng dit op smaak met zout,peper en een vleugje kaneel.
kook de verse doperwtjes, bak de appel plakjes samen met de gesnede cantharellen en/of andere paddestoelen en blus dit af met de boerenjongens en aanhangend vocht.
Wanneer de wildzwijn racks gaar zijn haal ze uit de oven en leg er een stuk aluminium folie overheen. Laat het vlees nog ongeveer 5-8 minuten rusten.
Zorg dat de overige componenten gereed zijn, maak het bord op naar eigen inzicht.
Schep ook wat braadvocht mee als een soort van saus voor bij het wildzwijn rack.