Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Leg de procureur in een braadslede. Besprenkel het vlees met 3 el olijfolie. Boen de sinaasappel schoon en rasp de schil, rasp ook de gember.
Wrijf de procureur met de sinaasappel, gember en zout en peper naar smaak in.
Voeg de wijn en de tijm toe, pers de sinaasappel uit in de in de braadslee.
Pak de braadslee in met aluminiumfolie zodat er geen vocht ontsnapt. Gaar het vlees 6-7 uur (afhankelijk van de dikte) langzaam in de voorverwarmde oven van ongeveer 125 graden celsius.
Als de procereur klaar is, bak dan de krieltjes a la minute in de olie voor ongeveer 8 minuten met zout, peper en evt wat tijm.
kook de bimi heel kort af in water met zout bak ze op het laatst even mee met de krieltjes.
Pureer de helft van de abrikozen door de jus de veau, snij de andere abrikozen in reepjes.
Zorg dat de overige componenten gereed zijn, maak het bord op naar eigen inzicht en garneer af met wat takjes cress.