Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de friteuse voor (cf. bereidingsinstructies mozzarella sticks)
Bak in een koekenpan op middelhoog vuur de bacon uit tot krokant. Laat uitlekken/drogen op een stukje keukenpapier.
Vermaal met een snijplank en een koksmes of handmatig de bacon tot fijn gruis. Zet weg.
Snijd de tomaat in vieren. Verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in fijne brunoise.
Frituur de mozzarella sticks conform de verpakking. Laat even uitlekken op wat keukenpapier.
Dresseer het bord of disposable met de mozzarella sticks, met daarover de Heinz Smokey Baconnaise sauce, tomatenblokjes, gruis van spek en garneer af met wat verse basilicumblaadjes