Misopasta

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
1
Bereidingstijd
15 minuten

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta in circa 3 minuten beetgaar.
  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de knoflook en paddenstoelen aan. Blus af met de rodewijnazijn en voeg de tijm en misoboter toe.
  3. Voeg als de boter gesmolten is de kookroom toe. Meng de pasta erdoor en bestrooi naar smaak met versgemalen zwarte peper.

Ingrediënten

  • 1 nestje (= 125 g) tagliatelle
  • 1 el olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 50 g beukenzwammen, in plakjes
  • 50 g champignons, in plakjes
  • 10 g rodewijnazijn
  • 1 takje tijm, geritst
  • 75 g misoboter (miso en roomboter gemengd in gelijke delen)
  • 100 g kookroom

Publicatie datum: 05 april 2022