Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de oven voor op 170°C met de grillstand aan.
Snijd het stokbrood in dunne, schuine plakjes en leg op een bakplaat. Besprenkel met olijfolie en kruid met zout en peper. Plaats in de oven en laat roosteren tot het krokant en goudbruin gebakken is.
Maak de sjalotten schoon en snijd in grove reepjes. Fruit in een steelpan in een scheutje olijfolie tot het glazig wordt en voeg de suiker toe.
Laat kort karamelliseren en voeg 3 geriste takjes tijm toe. Blus af met de azijn en laat rustig inkoken tot een mooie compote ontstaat. Neem van het vuur.
Haal de camembert uit de verpakking en snijd de korst van de bovenkant. Leg de kaas in een vuurvast schaaltje, smeer lichtjes in met een beetje compote en steek er de rest van de tijm in.
Plaats in de voorverwarmde oven en laat ongeveer 10 minuten bakken, zodat de kaas zacht wordt en licht gegratineerd is.
Serveer de camembert op een schaal met de compote en de toast.