Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Doe de chocolade en chaisiroop in een mok of latteglas. Gebruik je chocoladepoeder? Voeg het dan toe aan de Alpro Barista Soya voor je deze opwarmt.
Stoom de Alpro Barista Soya op tot 65 graden Celcius.
Voeg een beetje van opgeschuimde soya toe aan het glas of de mok om een chocoladepasta te maken voor je de rest van de sojadrink toevoegt. Bestrooi met cacaopoeder of kaneel.
Ingrediënten
200 ml Alpro Barista Soya
5 g fijngehakte pure chocolade of 1 el cacaopoeder