Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Schil de zoete aardappelen en snijd ze in de lengte in dunne partjes. Verdeel de partjes zoete aardappel over de bakplaat en smeer in met de jam, olijfolie, zout en oregano.
Bak de zoete aardappelen 30-40 minuten in de oven tot ze zacht zijn aan de binnenkant en een beetje bruin aan de buitenkant.
Doe voor de saus de zure room in een kom, voeg 1 theelepel fijn geraspte limoenschil en een flinke snuf zout toe en meng goed.
Snijd de rode kool en puntpaprika fijn op een mandoline.
Snijd de radijsjes ook in plakjes.
Verwarm de tortilla's eventjes en verdeel 2-3 partjes zoete aardappel over de tortilla’s.
Leg rode kool, paprika en radijsjes op de zoete aardappel.
Pluk de koriander en munt erop en besprenkel de zure room erover.
Serveer met partjes limoen en extra zure roomcrème.