Thaise Green Curry met kip

Bereidingswijze

  1. Verhit de kokosroom in de pan.
  2. Voeg de Kumar's Curry Sauce - Green Curry toe en breng zachtjes aan de kook.
  3. Voeg de kipblokjes en mini aubergine toe, roer goed door en kook zachtjes voor 3 minuten met de deksel op de pan.
  4. Voeg de Thaise auberginepartjes toe, roer goed door en laat de curry nog 1 á 2 minuten zachtjes koken.
  5. Voeg enkele horapa blaadjes of verse koriander toe ter garnering.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 100g Kumar's curry sauce - Green curry
  • 100g kippendijenvlees
  • 25g Thaise mini aubergines
  • 50g Thaise aubergine
  • 25g enoki champignons
  • 25g kokosroom
  • Thaise basilicum (horpa blad)
  • verse koriander

Publicatie datum: 10 juli 2023

Ook interessant voor jou

Verfijn uw gerechten met Kumar's

Combineer de Europese keuken met de smaken van onze authentieke Aziatische curry's en bumbu's.