Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak de zoete ui schoon en snijd in dunne ringen. Verwarm een scheutje olie in een bakpan en smoor er op laag vuur de uiringen in tot deze helemaal zacht en licht gekleurd zijn. Neem uit de pan en houd apart.
Bak de streaky bacon nog even krokant in de pan waarin zojuist de ui is gesmoord.
Bak de hamburger aan beide kanten mooi bruin en nog licht rosé in dezelfde pan. Reken op ongeveer 3 minuten per kant. Leg er een plakje cheddarkaas op en laat even smelten.
Pluk ondertussen de kropsla grof en snijd de tomaten en komkommers in plakjes.
Rooster de tortillawraps kort in een droge bakpan aan beide kanten.
Smeer de wrap in met de ketchup. Verdeel de wrap in gedachten in vieren en snijd aan 1 kant tot het midden in.
Leg in 1 driehoekje de geplukte sla met de komkommer, in het 2e kwart de gegratineerde burger, in het 3e kwart de plakjes tomaat en als laatste de gesmoorde ui.
Vouw vanaf de gesneden kant het kwart met de sal over de burger en vouw dit weer dubbel. Herhaal het nog eenmaal zodat het volledig is opgevouwen.