Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Fruit de uienringen in een hapjespan met wat olie. Voeg 4 eetlepels suiker, 4 eetlepels balsamicoazijn, een snuf zout en 300 ml water toe en laat dit mengsel 50 minuten pruttelen op laag vuur.
Frituur de Souflesse volgens de aanwijzing op de verpakking.
Meng in de tussentijd wat gemengde sla met de balsamicostroop en serveer deze in een schaal. Snijd de peer in plakken en voeg deze samen met de pecannoten en de gekaramelliseerde ui toe aan de sla.
Leg de gefrituurde Souflesse op de salade en garneer met wat extra balsamicostroop.
De salade Souflesse is klaar om geserveerd te worden. Eetsmakelijk!