• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

De Green Happiness Burger

De Garden Gourmet® Sensational™ Burger heeft alles wat een burger onweerstaanbaar maakt, alles behalve vlees! Geef jouw gasten een onvergetelijke burgerervaring door de heerlijke smaak en sappige textuur. De Garden Gourmet® Sensational™  Burger is gemaakt van plantaardige eiwitten, rijk aan soja-eiwitten en een bron van vezels.  Snel en makkelijk te bereiden in de pan, grill, oven of frituur. 

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
30 minuten

Bereidingswijze

  1. Snijd de uien in ringen en bak zachtjes in een koekenpan. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper zodra de uien gaar zijn.
  2. Spirulina mayonaise: meng alle ingrediënten (behalve de olie) in een maatbeker met behulp van een staafmixer. Voeg druppelgewijs de olie toe tot er een mooie gladde crème ontstaat.
  3. Salsa verde: verwarm de olijfolie licht in een steelpan. Voeg de gerookte pimenton poeder toe en verwarm licht. Voeg de salsa verde toe en laat rustig trekken.
  4. Laat afkoelen voor gebruik.
  5. Burger: Frituur de Garden Gourmet® Vegan Sensational™ Burger op 172°C gedurende 3 minuten vanuit de diepvries. Ontdooit bakken in een pan of grillen kan uiteraard ook. Bekleed het broodje met de burger, gebakken rode uien, salsa verde, spirulina mayonaise en de overige ingrediënten.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 4 Garden Gourmet Sensational Burgers
  • 4 Groene broodjes
  • 2 Plakjes zoet zure augurk
  • 4 Plakjes gesneden vleestomaat
  • 4 Bladeren kropsla
  • 1 Avocado
  • 80g Spirulina mayonaise
  • 20g Rucola sla
  • 60g Gebakken rode ui

Spirulina Mayonaise

  • 160g Zonnebloemolie
  • 50g Eiwit
  • 40g Volle yoghut
  • 1st Sap van citroen
  • 5g Spirulina poeder

Salsa Verde

  • 100g Salsa verde saus
  • 2gr Gerookte pimenton poeder (pikant)
  • Scheutje olijfolie

Publicatie datum: 05 maart 2024

Lekker voor jou én voor de planeet

Ontdek nu het plantaardige assortiment van Garden Gourmet