Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Remia Tomaten ketchup & Fruitlife Kers zwart zoet 

  • Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Mexicaanse fajita

Een favoriet uit de Mexicaanse keuken; dit Fajita-recept is supersnel te bereiden en zeer geschikt om je eigen smaakcombinaties mee te creëren. De Garden Gourmet Filetstukjes gaan goed samen met de heerlijke maïs- en avocadosalsa. In een handomdraai serveer jij een onvergetelijke gastronomische maaltijd voor jouw gasten! 

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
5
Type Keuken
Mexicaans
Bereidingstijd
1 uur

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 ° C (160 ° C voor heteluchtovens) of gasstand 4. Bedek de wraps in een groot vel alumiumfolie. Leg ze op een bakplaat en verwarm ze 5-8 minuten in de oven.
  2. Verhit de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en bak de paprika en ui tot ze beginnen te karamelliseren, zet apart op een bord. Voeg de Garden Gourmet Filet Stukjes toe aan de pan en kook tot ze goudbruin worden, doe de groenten terug in de pan, voeg de kruiden toe en kook nog een minuut.
  3. Maak een snelle maïssalsa -meng de suikermaïs met de in blokjes gesneden ui, avocado en limoensap. Bestrooi met de korianderblaadjes. Breng op smaak met zwarte peper.
  4. Leg alles in kommen of borden op tafel en laat iedereen zichzelf helpen.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 750gr Garden Gourmet Vegan Filetstukjes
  • 40gr Olijfolie
  • 3 Rode paprika's
  • 3 Gele paprika's
  • 2 Witte uien
  • 50gr Fajita specerijenmix
  • 20 kleine wraps
  • 3 Avocado's
  • 400gr Crispy maïs
  • 1 Rode ui
  • 1 Limoen
  • 200gr (Vegan) Belegen kaas
  • 250gr Verse tomatensalsa
  • 65gr Korianderblaadjes
  • 500gr Gemengde bladsla
  • Zwarte peper

Publicatie datum: 05 maart 2024

Lekker voor jou én voor de planeet

Ontdek nu het plantaardige assortiment van Garden Gourmet