Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Remia Tomaten ketchup & Fruitlife Kers zwart zoet 

  • Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Vegan pasta bolognese

Met Garden Gourmet® Vegan Rulgehakt creëer je in een handomdraai onweerstaanbare plantaardige gerechten. Dit product gaat goed samen met verschillende kruiden waardoor jij gemakkelijk jouw eigen signatuur kunt toevoegen. Het gehakt is de perfecte basis voor nieuwe receptcreaties of traditionele gerechten, zoals lasagne, pastarecepten, ovenschotels of chilli sin carne.

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
10
Type Keuken
Italiaans
Bereidingstijd
50 minuten

Bereidingswijze

  1. Ontdooi de Garden Gourmet® Vegan Mince. Snijd de uien, de tomaten, de wortels en de bleekselderij in kleine blokjes.
  2. Verhit de olijfolie in een grote kookpot en fruit de uien, de knoflook, de wortels en de selderij 5 minuten.
  3. Voeg de Garden Gourmet® Vegan Mince toe en kook nog 5 minuten.
  4. Voeg de tomaten, de tomatenpuree en de rode wijn toe. Laat 30 minuten koken op middelhoog vuur.
  5. Kook de pasta in kokend zout water met olijfolie beetgaar.
  6. Breng de bolognesesaus op smaak met verse tijm, gehakte oregano en peper en zout.
  7. Leg de pasta in een serveerschaal. Giet de bolognesesaus erover en decoreer met de verse basilicum.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 1,5kg Garden Gourmet Vegan Gehakt
  • 10 Tomaten
  • 3kg Witte uien
  • 700ml Rode wijn
  • 600gr Wortel
  • 30gr Tijm
  • 10ml Olijfolie
  • 1kg Spaghetti
  • 100gr Tomatenpuree
  • 300gr Selderij
  • 10gr Oregano

Publicatie datum: 05 maart 2024

Lekker voor jou én voor de planeet

Ontdek nu het plantaardige assortiment van Garden Gourmet