Avocado-lentesalade

Een frisse, kleurrijke salade met zachte avocadoblokjes, zoet-zure rode ui en knapperige croutons, gegarneerd met eetbare bloemen.

Gang
Bijgerecht Lunchgerecht Brunchgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
20 minuten

Bereidingswijze

  1. Maak de zoet-zure rode uienringen Verwarm een mengsel van natuurazijn en suiker in gelijke delen (1:1 verhouding) in een pan. Maak de ui schoon, snijd deze in ringen en voeg ze toe aan het hete azijn-suikermengsel. Meng goed door elkaar en laat het geheel afkoelen. Na het afkoelen, giet de uien af zodat ze goed uitlekken.
  2. Was en snijd de sla en andere groenten ter voorbereiding.
  3. Voeg de groenten, rode ui, kruiden en croutons toe aan de sla.
  4. Garneer met avocadoblokjes en eetbare bloemen.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • Natuurazijn
  • Suiker
  • Rode ui
  • Sla
  • Croutons
  • Verse kruiden
  • Avocado dices
  • Eetbare bloemen

Publicatie datum: 11 maart 2024