Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verhit een pan met de olijfolie en bak hierin de ui tot deze mooi glazig is
Voeg nu alle overige ingrediënten toe en breng het geheel aan de kook en laat dit gedurende 30 minuten rustig pruttelen
Laat het indikken tot de stoofpeer een beetje uit elkaar is gevallen
Verwarm de oven op 200˚C
Maak het blik jackfruit open en giet deze af. Spoel de jackfruit af en laat even goed uitlekken
Verhit in een ruime koekenpan de olijfolie en doe hier de jackfruit in. Bak deze ca. 10 minuten tot je de jackfruit makkelijk met een lepel uit elkaar kunt duwen
Voeg nu de specerijen en de tomatenpuree toe en bak het geheel tot het mooi uit elkaar is gevallen. Breng op smaak met peper en zout
Verdeel de nachos over een ruime schaal. Doe hier de vegan kaas over en de pulled jackfruit. Verwarm in de oven voor ca. 5 minuten
Serveer met de rauwe rode kool en daaroverheen de stoofpeerchutney. Bestrooi met de gehakte peterselie