Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm het water met een beetje kippenbouillonpoeder en voeg er de misopasta aan toe. Laat zachtjes trekken en breng eventueel nog wat krachtiger op smaak met extra misopasta.
Snijd de kipdijfilet grof en doe samen met de kookroom en het eiwit in een keukenmachine. Draai tot een glad geheel en breng op smaak met ponzusaus en srirachasaus. Meng er de helft van de gesneden bosui doorheen.
Leg de wontonvellen naast elkaar op de werkbank en smeer de randjes lichtjes in met water.
Schep een hoopje van de kippenfarce in het midden van de wontonvellen en vouw schuin dubbel zodat driehoekjes ontstaan. Druk de randjes goed aan. Maak de puntjes van iedere wonton vochtig en druk goed aan elkaar.
Pocheer de wontons ongeveer 8 minuten in de bouillon.
Maak de shanghai paksoi en de bimi schoon en snijd naar eigen inzicht fijner.
Warm 2 minuten op in de bouillon.
Verdeel de groenten en de wontons over 4 diepe borden en schenk er de bouillon bij. Bestrooi met de rest van de bosui.