De lekkerste combinaties met lentebier

SMAAK, ADVIES EN COMBINATIES

Laat jouw gasten genieten van heerlijke gerechten en borrelhapjes in jouw zaak. Door lentebieren te combineren met verschillende gerechten geef jij jouw gasten de optimale smaakbeleving.

Let op: zorg dat je bent ingelogd om de bieren te bekijken en bestellen.

Bier & Eten combi's

De lekkerste frisse bieren

Elk bier heeft zijn eigen specifieke smaaktonen, die de beleving van een gerecht kunnen versterken. De chefs van restaurant de Ijzeren Man in Vught hebben drie populaire lentebieren gecombineerd met bijpassende gerechten en hapjes, laat je inspireren!

BRAND LENTEBOCK

In iedere slok Brand Lentebock proef je het begin van een mooi nieuw seizoen. Gebrouwen met een bijzondere blend van gebrande moutsoorten en vergist met een bovengist en het gebruik van Saazer hop, wordt dit geweldige gezelschapsbier fruitig en heerlijk fris. Een bier dat goed samen gaat met vette visgerechten zoals paling, makreel of zalm 

Restaurant de Ijzeren Man serveert Brand Lentebock in combinatie met gebakken zalmfilet, een frisse parelcouscous en vadouvansaus, een rokerig en zoet kruiden mengsel.

AFFLIGEM BLOND

Belgisch abdijbier met een rijke smaak, een zachte fruitigheid en een milde bittere afdronk. Een verrijking voor jouw lentebieren assortiment. Affligem Blond combineert uitstekend met zachte volle kazen.

Restaurant de Ijzeren Man serveert Affligem Blond in combinatie met warme abdijkaas, geserveerd met zachte honing en truffel. 

TEXELS SKUUMKOPPE

Vernoemd naar de witte koppen op de golven van de ruige zee. Dé perfecte naam voor een puur en robuust bier met een dikke schuimkraag. Dit lichtzoete tarwebier heeft hints van karamel en abrikoos, wat het een heerlijke combinatie maakt met geitenkaasgerechten.  

Restaurant de IJzeren Man combineert Texels Skuumkoppe  met een frisse terrine van zachte geitenkaas gecombineerd met de zoete rodenbiet.  

AMSTEL RADLER

De favoriete Radler van Nederland. De natuurlijke mix van Amstel bier en citroenwater. Dubbel verfrissend en met 0% of 2% alcohol. Maak het onvergetelijk verfrissend.

Restaurant de IJzeren Man combineert Amstel Radler met een heerlijke snack om jouw gasten te laten delen bij de borrel: nacho’s. De crunchy tortillachips kunnen worden belegd met kaas en geserveerd met dips zoals sour creme, guacamole en tomatensalsa.