• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Feestdagen bij Sligro

Dit wordt er eentje voor in de boeken. Weer samen rondom de tafel, en ons meer dan bewust dat we moeten omkijken naar elkaar, er zijn voor elkaar en eindelijk weer vieren mét elkaar. 

Of je nu op zoek bent naar een passend cadeau voor je medewerkers of relaties, inspiratie op wilt doen voor jouw horecazaak of op zoek bent naar de perfecte culinaire invulling voor de feestdagen. Sligro biedt jou een totaalpakket aan oplossingen waarmee je tijdens sinterklaas, kerst en 
oud & nieuw dit jaar echt groots kunt uitpakken! 

Kerst voor de horeca

Slimme kerst

In deze tijd van het jaar heb jij je zaken voor elkaar. Je bent tot in de puntjes voorbereid, maakt slimme keuzes voor het menu en je brigade is er klaar voor. Zo kan echt alle aandacht uitgaan naar je gasten. Samen met je team én je gasten maak je er een onvergetelijke kerst van! 

Kerstcadeaus

Kerstpakketten

Verras & Verwonder jouw medewerkers met de Sligro Huisselectie. Tientallen gevarieerde pakketten met bekende favorieten als wijnen, chocolade, koekjes en zoutjes. 

Kerstgeschenken

Op zoek naar een mooi kerstcadeaus voor jouw medewerkers of relaties? Vanaf eind oktober vind je de mooiste geschenken in onze vestigingen. 

Tintelingen

Met een Tinteling maak je jouw eindejaarsgeschenk nóg persoonlijker. Laat je medewerkers een eigen geschenk kiezen vanuit een gepersonaliseerde omgeving. 

Kerst voor de hobbychef

Kerst voor elkaar

Dit is de tijd van het jaar waarin je weer écht kunt laten zien wat je in huis hebt. Met de lekkerste gerechten, het beste assortiment en de mooiste bereidingen.  

Vanaf dinsdag 16 november staan we weer voor je klaar zodat jij ook dit jaar kerst weer voor elkaar hebt! Kun je zo lang niet wachten? Bekijk dan onze kerstinspiratie van vorig jaar.

Kerst bij Sligro