• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Van kerstpakketten- en geschenken tot Tintelingen

Kerstgeschenken & pakketten

Sligro is dé partner voor kerst voor jouw medewerkers en relaties. Zo vind je vanaf begin november goedgevulde kerstpakketten in jouw Sligro vestiging en hebben we een breed assortiment aan kerstgeschenken voor (werk)relaties. Wil je je medewerkers zelf een kerstgeschenk laten kiezen? Bestel dan eenvoudig een 'Tinteling'.

Kerst- & relatiegeschenken

Op zoek naar een mooi kerstgeschenk voor jouw medewerkers of relaties? Je vindt de mooiste geschenken en luxe feestverpakkingen vanaf begin november in onze vestigingen. 

Kies uit luxe wijnen, feestelijke bubbels en goede bieren of ga voor een zoete verleiding of een hartige hap voor bij de borrel. Op zoek naar een meer blijvend relatiegeschenk? Verras dan je medewerkers of relaties met mooi servies, een robuuste borrelplank of andere luxe geschenken.

Maak het helemaal af door je geschenk feestelijk in te laten pakken. 

Kerstpakketten & Tintelingen

KERSTPAKKETTEN

Verwen je medewerkers met de ruime keuze aan kerstpakketten bij Sligro. We hebben een ruim aanbod aan gevarieerde pakketten in diverse prijsranges, bomvol mooie producten. Daarnaast verzorgen we ook kerstpakketten op maat, passend bij jouw wensen, budget en organisatie. Kom langs in een van onze showrooms voor advies op maat of bestel je kerstpakketten online en haal ze op in een Sligro vestiging.

TINTELINGEN

Laat je medewerkers zelf online hun ideale kerstgeschenk uitkiezen en geef een Tinteling cadeau. Met een Tinteling kiezen de ontvangers uit een compleet assortiment aan geschenken, belevenissen, goede doelen en giftcards.
Extra leuk: dat doen ze vanuit een gepersonaliseerde omgeving in stijl van je bedrijf of organisatie.