Steel de show op een verantwoorde manier in de keuken met deze schorten van Witloft.
Creëer extra beleving aan tafel met deze smoker. Hiermee presenteer je je dranken en gerechten met rook.
Creëer en serveer de heerlijkste dranken in stijl. Met de koperen lijn van Bar Professional kan het allemaal.
Een feestelijk gedekte tafel nodigt uit en versterkt de beleving. Stijl met vorm, kleur en textuur. En durf ook te variëren. Met verschillende kleuren en vormen maak je de tafeldecoratie nét wat spannender.
Of je nu gaat voor vier, acht of zeventien gangen. Met deze opbouw zit je altijd goed. Volgens de etiquette kun je onderstaande opbouw van je menu aanhouden. Leuk weetje, je kan je menu uiteraard beginnen met een amuse en afsluiten met koffie - of thee - met friandises, maar deze worden echter niet als aparte gangen gezien.
1. Koud voorgerecht
2. Soep
3. Warm voorgerecht
4. Visschotel
5. Vleesschotel
6. Warm tussengerecht
7. Koud tussengerecht
8. Groenteschotel
9. Spoom
10. Warm gebraad (met bijgerechten)
11. Koud gebraad (met bijgerechten)
12. Kaas
13. Warm zoet dessert
14. Koud zoet dessert
15. IJs
16. Gebak
17. Fruit