Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Hela Satésaus, Merba Paasassorti & Lunetta Sprits

  • Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Op zoek naar kosher producten? Hier vind je een overzicht van Kosher producten van Sligro. 

10 producten
10 van 10 producten gezien

Wanneer is een product kosher

Een product wordt als kosher beschouwd wanneer het voldoet aan de kasjroet, de Joodse voedingswetten. Deze voorschriften bepalen welk voedsel als rein en geschikt wordt beschouwd voor consumptie volgens de Joodse traditie. Hier zijn enkele algemene richtlijnen die bepalen of een product kosher is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het scheiden van vlees en melk, de afkomst van vlees en het slachtproces. 
Een product wordt vaak geïdentificeerd als kosjer door het dragen van een hechsjer-keurmerk. Dit geeft aan dat het product voldoet aan alle kasjroetnormen en is goedgekeurd door een erkende kasjroetautoriteit.

Kosher vlees en vis

Enkel vlees dat afkomstig is van dieren met gespleten hoeven die herkauwen wordt als kosher vlees gezien. Vis moet vinnen en schubben hebben om de stempel kosher te krijgen. Het slachten van het dier moet voldoen aan specifieke voorschriften, zodat het ook werkelijk kosher geslacht is. 

Kosher producten bij Sligro

Het kopen van kosjere producten bij Sligro biedt diverse mogelijkheden voor degenen die zich houden aan de Joodse voedingswetten en op zoek zijn naar hoogwaardige ingrediënten en voedingsmiddelen.
Bij Sligro streven we ernaar om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen, en daarom omvat het assortiment ook een selectie van kosjere producten.