Met een dry aged kast heb je een echte eyecatcher in je zaak. Zo worden gasten getriggerd en is het verkopen van dry aged vlees gemakkelijker. Daarnaast is het inkopen van vers vlees, om zelf droog te rijpen, op de lange termijn voordeliger. Voor hulp met de financiering van een dry aged kast kun je bij Sligro kun je een samenwerkingsverband aangaan. Meer informatie over het samenwerkingsverband met Sligro? Neem dan contact op met Bouter - 079 – 345 15 15.
Dry aged beef is intens van smaak en het zorgt het voor een echte beleving bij je gasten. Ondanks de exclusiviteit is het concept beschikbaar voor een breed publiek. Zo werkt het beste vlees restaurant van Nederland; ‘The Roast Room’ uit Amsterdam met dry aged beef, maar ook ‘Gasterij Rubens’ uit het Kamperland. Beleving zorgt voor een unieke ervaring en tevreden gasten!
Slagerijen Kaldenberg, verspartner van Sligro
Gaanweg 1A, 4214 KA Vuren, Nederland
www.kaldenberg.nl | tel. 0418 - 581995