Minimaal 21 dagen lang droog gerijpt

Dry aged beef

Vijf voordelen om voor dry aged beef te kiezen:

#1 Intense smaak door droogrijping
#2 Onderscheidend vermogen
#3 Exclusiviteit op de menukaart
#4 Vlees met een verhaal
#5 Beleving met rijpingskasten

De kunst van het rijpen

Dry agen is het droog rijpen van vlees onder speciale omstandigheden. Zo wordt de luchtvochtigheid, de luchtcirculatie en de temperatuur tijdens het dry agen voortdurend gecontroleerd door onze vleesspecialisten. Door de verdamping van vocht besterft het vlees langzaam en ontstaat er een zwarte korst op het vlees. De zwarte korst beschermt het vlees tegen indrogen en bacterievorming.  

Bij Sligro

Je eigen dry aged kast

Met een dry aged kast heb je een echte eyecatcher in je zaak. Zo worden gasten getriggerd en is het verkopen van dry aged vlees gemakkelijker. Daarnaast is het inkopen van vers vlees, om zelf droog te rijpen, op de lange termijn voordeliger. Voor hulp met de financiering van een dry aged kast kun je bij Sligro kun je een samenwerkingsverband aangaan. Meer informatie over het samenwerkingsverband met Sligro? Neem dan contact op met Bouter - 079 – 345 15 15.

Beleving

Dry aged beef is intens van smaak en het zorgt het voor een echte beleving bij je gasten. Ondanks de exclusiviteit is het concept beschikbaar voor een breed publiek. Zo werkt het beste vlees restaurant van Nederland; ‘The Roast Room’ uit Amsterdam met dry aged beef, maar ook ‘Gasterij Rubens’ uit het Kamperland. Beleving zorgt voor een unieke ervaring en tevreden gasten!

Assortiment

Slagerijen Kaldenberg, verspartner van Sligro
Gaanweg 1A, 4214 KA Vuren, Nederland
www.kaldenberg.nl | tel. 0418 - 581995