• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Maak echt indruk met de Hunter's Platter

Hunter's Platter

Voordelen van Hunter's Platter:

#1 Vlees met een goed verhaal
#2 Onderscheidend en verrassend
#3 Meer tijd voor je gast vanwege voorbereidend werk
#4 Inspelen op de seizoenen
#5 Wild op je kaart zorg voor extra omzet

Een plank vol met diverse heerlijkheden brengt mensen én smaken samen. Je kunt alle kanten op. Haak met je tapasplant in op het seizoen en verrijk hem met wild. Of maak een plank met uitzonderlijk gerookte wildproducten, zoals ham van hert of wild zwijn. Verspartner Ruig heeft hét assortiment om de plank te vullen met prachtige producten uit de vrije natuur. Elk product heeft zijn unieke smaak en verhaal.

Patés en pasteien
De patés worden in eigen keuken ambachtelijk bereid. Hierbij wordt gewerkt conform vaste recepturen., waardoor je kunt rekenen op een echt kwaliteitsproduct. Onze patés hebben allemaal een eigen uitstraling en specifieke smaak. De pasteien zijn voor echte fijnproevers. Ambachtelijk met verse ingrediënten; recht uit de ovens van een Belgisch familiebedrijf.

Vleeswaren
Hammen, gerookte filets en gedroogde procureur. Er zijn verschillende soorten wildvleeswaren verkrijgbaar. Een prachtig voorbeeld hiervan is de everzwijncoppa: gedroogde en gekruide procureur van everzwijn. Heerlijk van geur en smaak. Een ander smakelijk voorbeeld: gerookte poldergansfilet. Dun trancheren en genieten.

Aanvulling
Je kan met dit concept perfect en op een eenvoudige manier inspelen op het wildseizoen. Ruig biedt ook mogelijkheden om the platter aan te vullen met exclusieve gevogelte producten. Een prachtig product voor op een sneetje (stok)brood is de rillette van eend of gans. De rillette heeft een mooie grove structuur. Ook leuk zijn kwarteleieren. Kook de eitjes, paneer ze en frituur kort. Van tamme eend is er een prachtig gerookte eendenfilet. Zowel gesneden als ongesneden verkrijgbaar.

Assortiment