• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Maak écht indruk met een borrelplank met wild producten

Hunter's Platter

Met een 'hunter's platter' zet je een borrelplank op tafel met een goed verhaal. We kennen allemaal de vlees- of visborrelplank, maar met een borrelplank met wild producten ben je onderscheidend en verrassend. Deze plank kun je goed voorbereiden waardoor je meer tijd over hebt voor je gasten en leent zich goed om te serveren in het herfstseizoen. 

 

Unieke borrelplank
Een plank vol met diverse heerlijkheden brengt mensen én smaken samen. Maak een plank met uitzonderlijk gerookte wildproducten, zoals ham van hert of wild zwijn. Verspartner Ruig heeft hét assortiment om de plank te vullen met prachtige producten uit de vrije natuur. Elk product heeft zijn unieke smaak en verhaal.


Patés en pasteien
De patés worden in eigen keuken ambachtelijk bereid. Hierbij wordt gewerkt conform vaste recepturen, waardoor je kunt rekenen op een echt kwaliteitsproduct. Onze patés hebben allemaal een eigen uitstraling en specifieke smaak. De pasteien zijn voor echte fijnproevers. Ambachtelijk met verse ingrediënten; recht uit de ovens van een Belgisch familiebedrijf.

Charcuterie
Hammen, gerookte filets en gedroogde procureur. Er zijn verschillende soorten wildvleeswaren verkrijgbaar. Een prachtig voorbeeld hiervan is de everzwijncoppa: gedroogde en gekruide procureur van everzwijn. Heerlijk van geur en smaak. Nieuw in het assortiment zijn diverse gesneden wildsalami's in handzame verpakkingen van 60 gram. 

Aanvulling
Je kan met dit concept perfect en op een eenvoudige manier inspelen op het wildseizoen. Ruig biedt ook mogelijkheden om the platter aan te vullen met exclusieve gevogelte producten. Een prachtig product voor op een sneetje (stok)brood is de rillette van eend of gans. De rillette heeft een mooie grove structuur. Ook leuk zijn kwarteleieren. Kook de eitjes, paneer ze en frituur kort. 

Uitgelicht assortiment

Met dit speciaal geselecteerde assortiment zet je binnen een handomdraai de perfecte 'Hunter's platter' op tafel.  Vul onderstaande producten aan met heerlijke chutney's, kraakvers brood of smaakvolle toast. 

Meer weten over wild?

Lees hier alles over wild producten, - assortiment, -recepturen en -toepassingen.