• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Ice cream sandwich

Zo haal je meer uit de zomer

De voordelen van een ice cream sandwich:

#1 Geschikt voor elke keuken
#2 Binnen no time zelf samen te stellen
#3 Keuzemogelijkheid: ga voor eigen recepturen óf bestaande producten

Bij de koffie of thee

IJs hoeft niet per se op een stokje geserveerd te worden. Of in een coupe. Met ijs kun je bijvoorbeeld ook een sandwich maken. Dat is weer eens wat anders dan een softijsje of koffiekoekje. Een ice cream sandwich op de kaart zetten biedt veel voordeel. Zo zijn ze eenvoudig in daluren (en in elke keuken) te bereiden en je kiest zelf een smaak. De keuze is reuze. Daarnaast kun je een ice cream sandwich à la minute serveren. Ze zijn namelijk makkelijk in te vriezen. Ideaal!

Een upgrade voor de kaart

Je kunt ook een stap verder gaan en ice cream sandwiches opnemen binnen een High Tea. Zo kun je ook die in de zomer op de kaart zetten. Helemaal als je ook nog eens allergene vrije variaties bedenkt. Maar ook als je voor gemak kiest is de ice cream sandwich een aanwinst. Zo zijn er kant-en-klare oplossingen: Patisserie Unique biedt ice cream macarons aan. Of ga voor een bijna kant-en-klare versie: een bol chocolade-ijs tussen twee Oreo-cookies. Klaar in een handomdraai.

Zomertrend: ijs in een nieuw jasje

Iedere horecaondernemer kent het fenomeen: wanneer het kwik in de zomer stijgt, bestellen alle gasten ijs. Dat kan vervelend klinken als dat nu net niet bij je op de kaart staat. Maar daar valt heel eenvoudig iets aan te veranderen. Met ijs is namelijk zoveel meer mogelijk dan allen het op tafel zetten van een klassieke coupe. Er zijn tal van hippe onderscheidende ijsproducten en -concepten op de markt. Daar kun jij je voordeel mee doen!

Met ijs valt geld te verdienen

Een nieuw product in huis halen kost vaak geld en levert niet altijd meteen wat op. Voor ijs geldt dit niet. Want zien eten, doet eten. Een eigen ijsmoment voor gasten creëren kan met een ice cream sandwich. Hier kun je ook nog eens gemakkelijk je eigen draai aan geven.

Rekenvoorbeeld ice cream sandwich

Inkoopprijs €0,81 (excl. BTW)
Verkoopprijs €2,50 (incl. BTW)
Marge 66% €1,55 (incl. BTW)

Assortiment

Malaga roomijs
Sanissimo Premium
Malaga roomijs
Bak 2,5 liter
Stroopwafels
Alex Meijer
Stroopwafels
Doos 6 stuks x 400 gram
Banaan roomijs
Sanissimo Premium
Banaan roomijs
Bak 2,5 liter