Gemakkelijke wow-factor zonder barista

Instagrammable koffie

Vier voordelen van instagrammable koffie:

#1 Makkelijke voorbereiding
#2 Instragrammable koffie
#3 Volop ruimte voor creativiteit
#4 Zeer onderscheidend

Eten en drinken moet visueel opvallen en je gasten willen dit delen met de wereld. Dat kan al een kop koffie zijn. Maar niet iedere zaak heeft een barista in huis die met latte art een prachtige cappuccino kan zetten. Maar dat hoeft ook niet. Je kunt met een paar simpele producten in een mum van tijd een Instagrammable koffie presenteren, zonder barista!

Voeg glitters toe

Ook hier hoeft geen barista aan te pas te komen. Het enige wat je nodig hebt is een melkkoffie met een stevig melkschuim en glitterpoeder. Sligro heeft deze in brons, zilver, parelmoer en goud. Wat denk je van een golden cappuccino? Heel eenvoudig te serveren door wat poeder over het melkschuim te strooien. Of imponeer je gasten helemaal door een velletje bladgoud toe te voegen. Dan serveer je een cappuccino met echt goud!

×

Maak figuurtjes met siroop

Het enige wat je nodig hebt is een melkkoffie met een stevig melkschuim, Monin L’Artiste en een latte art pen. Teken rondjes op het melkschuim met de siroop en trek met de pen de rondjes eenvoudig naar een hartje. Laat je creativiteit de vrije loop en varieer met vormen en kleuren.

Assortiment

Level 1 - Easy

Level 2 - Medium

Level 3 - WOW!